Momentul a fost brusc. Transformarea aproape halucinanta. Nu era o transformare reala, ci doar o constientizare a realitatii. Erai indragostita de el. Cand l-ai vazut, dupa atata vreme, ai avut stomacul plin de sarma ghimpata. Cineva se juca nemilos, cu ea, fara incetare, cat discomfort. Ai simtit cum iti creste pulsul si temperatura. Ceva-ul care v-a legat odata, era tot acolo, dar acum amandoi erati prea orgoliosi ca sa mai recunoasteti.

De fapt nici nu stii unde a inceput si unde s-a terminat. A fost totul atat de vag. Parea ca va dura o vesnicie, dar a durat prea putin. Parea o dragoste de poveste, dar s-a transformat in nimic. Din politete, a facut o conversatie ieftina, cand a trecut pe langa tine. I-ai raspuns la fel de politicos, era lume in jur. Atat de trist…

L-ai privit apoi cum a plecat grabit, vorbind la telefon. A fost mereu un om foarte ocupat. Poate de-aci si toate problemele. Ai fi vrut sa primesti ceva din atentia pe care o oferea jobului lui important. A fost dureros sa realizezi ca ai intrat intr-o competitie imposibila, nu?Image

Nu il mai privi. Oamenii ca ei nu vor intelege niciodata sufletul tau de femeie. Toate calitatile lui, nu-ti vor tine de cald cand, la fiecare mica cearta iti va intoarce spatele nepasandu-i de lacrimile tale. Dincolo de infatisarea distinsa, e doar un om gol. Nu suspina. Aminteste-ti ca e cel ce te-a lasat in mijlocul furtunii, luand umbrela cu el.

Si treci peste. Poti. Esti mult prea valoroasa ca sa te pierzi asteptand un om care nu va veni. Si chiar de-ar veni, n-ar avea ce sa-ti ofere altceva decat vorbe goale, vise desarte si multa durere.

Reclame