A inceput totul cand erai mic. Nu-ti amintesti cum e sa fi fost vreodata multumit cu tine insuti, cu ce poti, cu ce ai, cu cine esti. In jurul tau oamenii alergau si-atunci cum alearga si acum dupa tot ce nu au. Viata pare sa fie o continua cursa disperata in cautarea a tot ce nu vine de la sine.

Si esti nefericit ca nu ai talentul prietenului tau, banii sefului tau, motivatia colegului tau, familia vecinului tau sau faima cine stie cui.

Ca-ntr-o obsesie, te fortezi sa fii cine nu esti, sa faci ce nu iti place si sa te porti cum nu te reprezinta doar pentru a ajunge undeva unde nici macar nu stii daca iti doresti sa fii.

Auto-coercitie, exercitiu constant, frustrant, extenuant de a iti depasi orizonturile si a fi cum anumite standarde pretind perfectiunea.

Si-ti dai seama intr-o zi, poate prea tarziu, ca viata nu e facuta sa fie traita asa. Ca viata nu are repetitie. Ca viata se intampla doar o data…si ca nu o poti irosi pierdut intre ganduri negative.

Esti unic. Viata ta e unica. Clipa in care citesti asta, e unica. Momentul in care te trezesti si o raza de soare iti strabate fereastra, luminandu-ti camera, e unic. Nu poti privi ce e rau cand sunt atatea lucruri minunate in jurul tau.

Fii atent la ce ai, la cat poti, la cei pe care ii ai, la cine esti. Ai grija de clipele care nu se mai intorc si ai grija sa le faci sa fie cele mai frumoase clipe. Fa din restul vietii tale, cea mai buna parte a vietii tale.

Se merita! Se intampla doar o data!

Reclame